Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Verkiezingen 2021

Organisatie Verkiezingen 2021
Hygiëne, 1,5 meter afstand, twee richtingsverkeer, mondmaskers en kuchschermen. Zo maar wat termen die van toepassing zijn op de komende verkiezingen. De verkiezingen van 17 maart 2021, Tweede Kamer, gaan anders verlopen dan we gewend zijn door de maatregelen tegen Covid-19.

Training Organisatie Verkiezingen 2021
Met deze training geven wij je inzicht in de te nemen stappen om de dag van de verkiezing uitstekend te laten verlopen. We behandelen de reguliere stappen die we gewend zijn te doen bij elke verkiezing. Maar de nadruk ligt op de nieuwe stappen die we moeten zetten in verband met de maatregelen tegen Covid-19.
Overige mogelijkheden vanuit Censor Bestuur
Wij verzorgen eventueel ook de voorlichting aan uw voorzitters, leden en tellers van de stembureaus. Ook wanneer in uw gemeente sprake is van een speciaal ingericht stemlokaal voor bepaalde doelgroepen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld blinden en slechtzienden.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn van deze training gebruik te maken, kunnen wij u ondersteunen door voor u alleen het Plan van Aanpak op te leveren, afgestemd op uw gemeentelijke situatie.

En tot slot kunnen wij een training verzorgen die gericht is op de wet- en regelgeving. De juridische kant van een verkiezing!