Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Actualiteitendag Sociaal Domein

Programma

Als beleidsmaker, klantmanager of baliemedewerker is het natuurlijk belangrijk om te weten wat er gaat veranderen en dat is vaak meer dan je denkt. In 1 dag ben je volledig bijgepraat en op de hoogte van alle wijzigingen en alle gebeurtenissen in de sociale zekerheid. Kortom: volledig en goed geïnformeerd weer aan de slag.

Voor beginnende en ervaren medewerkers in het sociaal domein, zoals medewerkers inkomen en/ of werk maar bijvoorbeeld ook medewerkers wijkteams, schuldhulpverleners en bewindvoerders. Ook interessant voor bijvoorbeeld beleidsmedewerkers, projectleiders om zo voorbereid te zijn op wat gaat komen.

Resultaat

Je bent op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen binnen het Sociaal Domein/de sociale zekerheid. En kunt volledig en goed geïnformeerd weer aan de slag!
Aanpak en opzet

We gaan in op alle belangrijke wijzigingen die er hebben plaatsgevonden in de afgelopen periode en hoe dat verder verloopt. Ook kijken we naar de toekomstige ontwikkelingen zodat je voorbereid bent op wat er gaat komen.

De training wordt verzorgd door Mark Cornelissen van de Wijsmaker. Mark geeft veel opleidingen, trainingen en presentaties bij gemeenten en dan met name aan consulenten, casemanagers, werkconsulenten en juristen. Hierdoor beheerst Mark de stof en de praktijk zo dat hij dit ook gemakkelijk over kan brengen aan andere professionals binnen het sociale domein.

Start: in overleg
Duur: 1 dag
Locatie: Tilburg of Utrecht
Kosten: 395,-