Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Quickscan van je afdeling Sociaal Domein

Programma

Door veranderende wet- en regelgeving, ambtelijke samenwerking, reorganisatie of andere veranderingen binnen je organisatie of afdeling ontstaan er vaak twijfels over de dienstverlening.

Is dit nu een vooruitgang richting de klant? Waarom werken we samen? Waarom verandert de wet- en regelgeving? En hoe spelen we daar als afdeling op in? Hoe houden we de klant tevreden? En meer dan dat! Wat doen we dan precies?

In deze workshop breng je zelf in beeld wat de huidige stand van zaken is en kom je samen tot de conclusie wat er nog moet en kan gebeuren en hier prioriteiten in te stellen om de dienstverlening richting de klant te optimaliseren.

De workshop is bedoeld voor medewerkers binnen het Sociaal Domein van de gemeente.

Resultaat

Na afloop van de workshop heb je de beschikking over een quickscan van je afdeling en over een praktische handleiding hoe deze door te ontwikkelen om de dienstverlening te verbeteren.
Aanpak en opzet

Voorafgaand aan de workshop zijn er uitgebreide intakegesprekken binnen de organisatie. De workshop is heel praktijkgericht. We maken met elkaar een quickscan van de huidige stand van zaken: een inventarisatie. Uiteindelijk heb je een handreiking hoe deze door te ontwikkelen is om zo de dienstverlening te verbeteren.

De workshop wordt verzorgd door Angela Linders van Maal 8. Van huis uit HRM-professional en jarenlang ervaring binnen het sociaal domein. Angela is altijd bezig met de professionalisering van de individuele medewerker én van de organisatie. Ze werkt projectmatig en proces- en resultaatgericht. Altijd op zoek naar verbetering van de mogelijkheden van een individu, een team, de organisatie.

De workshop wordt uitsluitend incompany uitgevoerd.

Start: in overleg
Duur: in overleg
Locatie: in overleg
Kosten: in overleg