Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

MBO Burgerzaken: Module Adresonderzoek (4 punten) Burgerzaken

Algemene informatie PublieksAcademie

De PublieksAcademie vervangt het oude en vertrouwde BOBZ-, BA-BZ- en MLO-BZ-diploma. Vanaf 1 september 2016 is de PublieksAcademie van kracht en is het oude stelsel beƫindigd.

De nieuwe PublieksAcademie biedt medewerkers Burgerzaken handvatten om te komen tot beter en aantoonbaar gekwalificeerde medewerkers. We bieden de mogelijkheid om een module te volgen en een examen te doen voor een enkele taak of voor een combinatie van taken. Hiermee faciliteren we gestructureerde HR-professionalisering met een korte doorlooptijd of een doorlooptijd van enkele jaren. Binnen de PublieksAcademie kan een doordacht persoonlijk en team- of afdelingsgericht ontwikkelplan worden ontwikkeld.

Naast de reguliere opleidingen op basis van open inschrijvingen bieden wij ook graag incompany modules op maat aan. Aarzel niet om ons hierover te contacteren via info@censorbestuur.nl of via 013-521 56 15.
Module Adresonderzoek en adreskwaliteit I
Deze module heet nu Adresonderzoek en adreskwaliteit I (voorheen Onderzoek en terugmelding)en gaat over onderzoek naar de juistheid van verblijfs- en adresgegevens en over terugmeldingen, het aanleggen en beheren van een onderzoeksdossier, het toepassen van de beleidsregels van adresonderzoek en het opstellen van een voornemen en besluit.

Data/Start: 3, 10 en 17 november 2020 Utrecht, 25 februari, 4 en 11 maart 2021 regio Eindhoven
Duur: 6 dd
Kosten: 950,-