Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

NVVB Diplomastelsel Burgerzaken Specialistenmodules NLQF6 Publiekszaken

Start na de verkiezingen 2023!

Wat is het Diplomastelsel Burgerzaken?

Het Diplomastelsel Burgerzaken bestaat uit acht diplomalijnen; vier op NLQF niveau-4 en vier op NLQF niveau-6. Een diplomalijn bestaat uit een verschillende modules. De opleidingen van die modules worden verzorgd door de private opleiders (m.u.v. de modules B1a, B1b en S3) en de
examens van de modules uit het Diplomastelsel Burgerzaken worden afgenomen door de NVVB PublieksAcademie. Samen, zowel de opleidingen als de examens, vormen een module. Bepaalde modules vormen samen een diplomalijn en alle diplomalijnen tezamen vormen het Diplomastelsel Burgerzaken.

Onze ervaringen van de afgelopen jaren met de uitvoering van de modules op HBO-niveau hebben onder meer gezorgd voor een aangepast diplomastelsel Burgerzaken.

De exacte planning van deze leerlijnen komt zo snel mogelijk online te staan.

Uiteraard kun je al wel aanvragen indienen voor een incompany traject van deze modules.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karin Ytsma: 06-10159261
Hier ziet u het module overzicht van het huidige diplomastelsel.

Sinds 2016 werken we al met veel plezier samen met NCOD Publiekszaken. In het vorige diplomastelsel hebben we samen de modules op HBO niveau ontwikkeld, geevalueerd, doorontwikkeld en uiteraard met gezamenlijke docenten hier uitvoering aan gegeven.

Deze samenwerking bevalt uitstekend, vandaar dat we voor ontwikkeling en uitvoering van deze nieuwe modules op Specialistenniveau (NLQF 6) weer met elkaar optrekken.

Ook op NLQF 4 niveau weten we elkaar te vinden om te ontwikkelen, te sparren met docenten, klassen samen te voegen om doorgang te creƫren en kennis te delen.