Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Evelien van Dal

Ik ben een zoeker. Allereerst naar mijn eigen passie, drijfveren, kwaliteiten en datgene waar mijn hart écht naar uit gaat. En tegelijkertijd zoek ik met collega's en klanten naar hoe we het bedrijf en werkend leven van medewerkers beter kunnen maken. Hoe leveren we binnen Censor voortdurend kwaliteit en hoe kunnen we dat ook bij onze klanten mede vormgeven? Als het ons lukt om mensen met meer plezier naar hun werk te laten gaan, ben ik een tevreden mens.
Ik heb de afgelopen vier jaren genoten van mijn studieperiode bij de SPSO, waar ik een opleiding volg tot psychosociaal hulpverlener. Ik heb het voorrecht gehad daar zeer boeiende en vaak sprankelende colleges te mogen volgen en ik geniet van alles wat me verrijkt heeft in deze vier jaren. Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeerscriptie en ga ik ontdekken hoe ik de opgedane kennis nóg meer kan gaan integreren in mijn werkend leven.

Mijn kwaliteiten liggen op het gebied van: luisteren, onderzoeken, analytisch denken, oprecht meeleven en praktisch oplossen.