Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Online coachingstraject Reflectie op werk en toekomst Management en Organisatie

Online coachingstraject Reflectie op werk en toekomst


Waar wil ik naar toe? Hoe geef ik mijn toekomst vorm? Wat wil ik gaan doen? Wat wil ik anders gaan doen in de toekomst?

Deze nieuwe situatie geeft je tijd voor reflectie. Je kunt nu stilstaan bij wat goed en minder goed gaat in je huidige werkzaamheden. Wat wil je meenemen naar de toekomst?

Met ons online coachingstraject ga je aan de slag met je kwaliteiten, drijfveren en competenties. Je krijgt inzicht hierin en maakt een plan. Je geeft zelf aan op welk onderwerp je gecoacht wil worden. Denk aan voorbeelden zoals hiernaast weergegeven.
  • Loopbaancoaching: vitaliserende loopbaancoaching. Kennen van eigen kwaliteiten, drijfveren, waardes en energievreters. Richting geven aan zingeving en vitaliteit. Inzicht in wat je wilt, belangrijk vindt en waar je energie van krijgt.
  • Functioneren in een team: Je rol in een team versterken, samenwerken, vertrouwen geven, teamtimemanagement organiseren en duidelijk en helder communiceren. Inzicht in je sterke en zwakke kanten en jouw rol in de vijf stappen in teamwerk van Lencioni.
  • Werkbelasting, tijd & prioriteit, verhouding werk-priv├ę: Kennen van eigen gedragsprofiel, ombuigen gedrag naar effectiever en effici├źnter met tijd omgaan, verhogen kwaliteit van tijd en aanpakken tijdsproblemen.
  • Inzicht in jouw persoonlijk leiderschap met timemanagement vanuit het geheel werk, tijd, persoon en omgeving.
  • Profileren en zichtbaarheid: Zichtbaar worden in je werk, het initiatief nemen, duidelijke manier van communiceren en presenteren.
  • Inzicht in jouw belangrijke waardes en de inzet van positieve overtuigingen.
  • Effectief en helder communiceren: duidelijk en helder de boodschap overbrengen, actief en empathisch luisteren, tijdens gesprek goed samenvatten en doorvragen, de juiste vragen stellen die oplossingsgericht en resultaatgericht zijn, geven van ontwikkelingsgerichte feedback en effectief kunnen omgaan met weerstand.
  • Inzicht in jouw communicatiestijl, het communicatieproces en taalgebruik.


Met 3 online gesprekken heb je zicht op je functioneren en een plan voor de toekomst!

De kosten voor dit traject bedragen euro 330,- per persoon. Meer- of minderwerk kan in overleg met de trainer/coach worden afgesproken en bedraagt euro 110,- per sessie.

Herken jij jezelf in bovenstaande en is dit een coachingstraject waar je op dit moment behoefte aan hebt? Neem dan zeker contact met ons op, wij helpen je graag!

Data:
2, 9 en 16 februari 2022
7, 14 en 21 september 2022