Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Censor Bestuur op het NVVB Congres

Op woensdag 12 en donderdag 13 april vindt het NVVB Congres 2017 plaats. Censor Bestuur is natuurlijk met een stand aanwezig. Wij zijn graag bereid u ons aanbod te presenteren en uw vragen te beantwoorden. Wij zijn daarvoor vindbaar op standplaats 1. De plattegrond van het congres is hier vindbaar.

Daarnaast organiseren we op de eerste dag een speciale workshop over de toekomst van dienstverlening en publiekszaken. We leven in het tijdperk na Antwoord©, we moeten transformeren naar een poortwachterstrol en worden aan alle kanten ingehaald door de digitale werkelijkheid… Hoe ga je daarmee om en hoe stoom je jezelf en je team klaar voor deze nieuwe uitdagingen? Hoe presenteer je dit als kansen in plaats van bedreigingen? In deze workshop lichten we een tipje van de sluier op en schotelen u “letterlijk” een verrassingsmenu voor.
Laat u inspireren door Annabel van der Linden van Peepl en Sieka Geldof van Censor Bestuur, interim professionals met een passie voor dienstverlening. De workshop start om 16:00u op woensdag 12 april. Op dit moment zijn er nog slechts drie plaatsen beschikbaar. Meld je dus snel aan! Mocht je niet kunnen deelnemen dan ben je natuurlijk van harte welkom om langs te komen bij onze stand op het congres. We beantwoorden daar graag je vragen.

Congres