Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Webinar TOZO, en wat nu?

Webinars/ digitale lessen

Verschillende webinars TOZO, Bbz, bijstand, schuldhulpverlening.
De rijksoverheid heeft een aantal regelingen gepubliceerd die ondernemers en zelfstandigen moeten ondersteunen in deze vreemde tijden. Hierbij komt veel werk af op de gemeente. Er is een enorme berg aan aanvragen en die moeten (snel) verwerkt worden om nog meer problemen te voorkomen. Er zijn vanuit ondernemers veel vragen en ze kunnen niet meer rondkomen. En sommigen zijn al in de problemen en hebben niet genoeg aan de Tozo alleen. Wat voor rol spelen de andere wetten en wat kan schuldhulpverlening doen?

Daarnaast komt er een golf aan van mensen die ondanks steunmaatregelen in de problemen zijn gekomen. Op dit moment is alles gefocust op direct geld geven maar de echte problemen komen nog en worden nu vooruitgeschoven, denk o.a. aan het uitstellen van de betaling van de huur. Een keer moet toch de rekening betaald worden. Nu vast nadenken over de (nabije) toekomst kan zeer zinvol z
Webinar
Wij doen dit met een (live) webinar. Deze hebben wij al compleet voorbereid en deze is ook al uitgevoerd voor o.a. opdrachtgevers als Maandag.

Het webinar kan live zijn maar daarnaast ook on demand worden afgenomen. Dat betekent dat iedereen

Inhoud live webinar Tozo actualiteiten/ Tozo, en wat nu?

  • Welke regelingen zijn er voor ondernemers en zzp'ers en welke veranderingen hebben hierin plaatsgevonden;
  • Welke wijzigingen komen er nog aan van nu nog vergeten doelgroepen die tussen wal en schip raakten? Wat zijn de knelpunten in de huidige regeling?
  • Hoe gaat het nu met de Tozo en welke wijzigingen zijn er nadat de AmvB kwam.
  • Wat is de toekomst na de Tozo? Hoe zit het met (bijzondere) bijstand, bijstand voor zelfstandigen (Bbz) en Ioaz? Waar zitten mogelijkheden en waar niet?
  • Kan na de Tozo Bbz volgen? Is er overlap mogelijk?
  • En dan schuldhulpverlening? Hoe dit op te pakken?
  • Wat kan er nog meer in het sociaal domein.
  • Eigen praktijkvragen en polls!


Schrijf je hier in voor het webinar op 14 mei a.s. om 15:30uur.

We bieden het webinar live, voor jullie eigen medewerkers, aan op een moment dit voor jullie het beste uitkomt. Met live chat en we beantwoorden al je vragen. Wij bieden dit aan in samenwerking met De Wijsmaker.