Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Online coaching op mentale veerkracht Sterk in je werk

Online coaching op mentale veerkracht

Nog steeds word je geconfronteerd met deze nieuwe situatie: Covid-19. Hoe ga je met zo’n situatie om? Thuis werken, social distancing op werk, collega’s en klanten online spreken en kinderen, partner en huisdieren rondom je werkplek. Werk en privé lopen steeds meer door elkaar heen. Gevoelens van angst, onzekerheid, weerstand, opstandigheid, boosheid en eenzaamheid kunnen hierbij een rol gaan spelen. Het vraagt mentale veerkracht om met deze nieuwe situatie om te kunnen gaan. Mentaal veerkrachtig zijn, is niet alleen goed kunnen omgaan met (werk)druk, verandering en tegenslag, maar op dit moment ook omgaan met onverwachte omstandigheden.

Veerkrachtige mensen zijn in staat ‘terug te veren’ na tegenslag en blijven effectief functioneren onder druk, veranderingen of onverwachte omstandigheden. Hierdoor ervaren ze minder stress en angst.

Wil je je mentale veerkracht ontwikkelen, dan bieden wij een online coachingstraject op Mentale Veerkracht aan. Je maakt een Mentaal Veerkracht Plan waarmee je de vierkernelementen van veerkracht ontwikkelt: flexibiliteit, vertrouwen, doelgerichtheid en het opbouwen van sociale steun.
Wij maken met jou samen een plan met de onderwerpen waaraan je de meeste behoefte hebt, bijvoorbeeld:
  • flexibiliteit: hoe je kunt variëren in aanpak, omdenken en oplossingsgericht denken
  • vertrouwen: hoe je je sterke kanten kunt benutten, kwaliteiten en talenten kunt inzetten zodat je meer invloed hebt op de toekomst
  • doelgericht zijn: hoe je voor jezelf doelen gaat stellen die je op korte en lange termijn wilt bereiken
  • sociale steun: hoe je je netwerk kunt behouden en uitbreiden voor ondersteuning

Gedurende 3 gesprekken ga je aan de slag met het Persoonlijk Veerkracht Plan. Als coach begeleid ik je bij het maken van dit plan. Je versterkt je innerlijke kracht, zodat je ook onder stressvolle situaties evenwichtig kunt blijven optreden en je niet laat (af)leiden door emoties. In plaats van voor emoties als bijvoorbeeld boosheid en angst te vluchten, leer je juist deze te overwinnen en hieruit kracht te putten en te steunen op je waarden.

Jouw resultaat:
  • kennis van je innerlijke drijfveren en waarden
  • inzicht in je persoonlijke gedragspatronen in tijden van stress
  • inzicht in en ontwikkelen van veerkracht
  • in staat zijn zelfcontrole toe te passen
  • handvatten om lichamelijk in balans te zijn
  • persoonlijke leerdoelen

De kosten voor dit traject bedragen euro 330,- per persoon. Meer- of minderwerk kan in overleg met de trainer/coach worden afgesproken en bedraagt euro 110,- per sessie.

Herken jij jezelf in bovenstaande en is dit een coachingstraject waar je op dit moment behoefte aan hebt? Neem dan zeker contact met ons op, wij helpen je graag!

Data:
3, 10 en 17 februari 2022
8, 15, 22 september 2022