Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

MBO Burgerzaken: Module Overlijden (2 punten) Burgerzaken

Algemene informatie PublieksAcademie

De PublieksAcademie vervangt het oude en vertrouwde BOBZ-, BA-BZ- en MLO-BZ-diploma. Vanaf 1 september 2016 is de PublieksAcademie van kracht en is het oude stelsel beƫindigd.

De nieuwe PublieksAcademie biedt medewerkers Burgerzaken handvatten om te komen tot beter en aantoonbaar gekwalificeerde medewerkers. We bieden de mogelijkheid om een module te volgen en een examen te doen voor een enkele taak of voor een combinatie van taken. Hiermee faciliteren we gestructureerde HR-professionalisering met een korte doorlooptijd of een doorlooptijd van enkele jaren. Binnen de PublieksAcademie kan een doordacht persoonlijk en team- of afdelingsgericht ontwikkelplan worden ontwikkeld.

Naast de reguliere opleidingen op basis van open inschrijvingen bieden wij ook graag incompany modules op maat aan. Aarzel niet om ons hierover te contacteren via info@censorbestuur.nl of via 013-521 56 15.
Module Overlijden
Deze module gaat over de regelgeving rondom overlijden en lijkbezorging, de bevoegdheid tot aangifte van overlijden, het opmaken van akten van overlijden en lijkvinding, de afgifte van verloven en het verwerken van de rechtsfeiten in BRP.

Data/Start: nader te bepalen
Duur: 4 dd
Kosten: 695,-