Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

PPA Tools

Programma

De Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) geeft inzicht in het werkgedrag van mensen. Een organisatie is zo sterk als de mensen die er werken. Werving, selectie, ontwikkeling en binding van de juiste mensen versterkt uw organisatie. De inzichten die worden verkregen op basis van PPA leiden tot meer begrip voor verschillen in werkstijl. De communicatiestijl kan daarbij effectief worden aangepast.

De PPA kan onder andere worden ingezet ter optimalisatie van het selectieproces, ter verhoging van de personeelsbinding, ter ondersteuning van effectief personeelsbeleid, bij het vaststellen van trainingsbehoeften/ontwikkelingspotentieel en bij het samenstellen van teams.

Resultaat

Deze tool geeft organisaties beter inzicht in de mogelijkheden en het werkgedrag van medewerkers. Het is een ideale start om bijvoorbeeld opleidingsbehoeften vast te stellen.
Aanpak en opzet

De Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) geeft medewerkers meer inzicht in hun voorkeurswerkstijl. Als iemand zich bewust is van het eigen gedrag, kan hij/zij optimaal gebruik maken van de eigen werksterkten. De PPA beantwoord de volgende vragen: Wat zijn de werksterkten en wat zijn de beperkingen van een persoon? Is dit een zelfstarter? Hoe communiceert iemand? Wat motiveert deze persoon?

Het invullen van de PPA duurt slechts zeven tot acht minuten en is een accurate tool op basis van objectieve parameters. Het geeft een uitgebreid beeld van individueel werkgedrag. Elke medewerkers krijgt een individueel rapport met dit beeld, dat tevens wordt toegelicht in een gesprek. De kosten voor de PPA zijn 175,- per persoon.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op via info@censorbestuur.nl of via 013- 521 56

15.

Afname van de PPA gebeurt op aanvraag.